Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36 30/600 3428, agrooutlet@agrooutlet.hu

Repce - Sherpa

Feltűnően rövid virágzás, homogén, korai érés
Csávázás
Scenic Gold+Lumiposa
Kiszerelés (KG)
9
Gyártó
Rapool
Kultúra
Repce
Kiszerelés (szem)
1 500 000
Részletek
A VISBY vérvonal új hibridjeként 2011-es hazai állami elismerése óta minden évben bizonyítja kiváló termőképességét és termésbiztonságát. A legnagyobb kihívásokat is biztosan állja, hihetetlen erőtartalékok mozgósítására képes.

Ősszel kifejezetten erőteljes növekedést mutat a föld felett éppúgy, mint a gyökérzónában. Ennek köszönhetően jelentős tartalékok állnak rendelkezésére a tavasz kezdetén, amikor korán és egyenletesen indul növekedésnek. Kompenzáló képessége kiváló. Virágzása rövid ideig tart, igen homogén és gyorsan lezárul. Az állományokat ennek köszönhetően egyöntetű, korai érés jellemzi.

A SHERPA nem csak Németországban ért el kiemelkedő teljesítményt és termésstabilitást. Hazánkban 5–6 tonnás üzemi eredményeket produkál, a 2015-ös gyenge repcés évjáratban is szép számmal voltak 4,5 tonna feletti eredményei. Robosztus felépítésének köszönhetően már számos európai országban a termelők kedvencévé vált, e téren is a VISBY hagyományait követve.
Adatok
Cikkszám
gm-829352
Tömeg
9 kg/zsák
Felhasználási javaslat
A SHERPA jó állóképességgel rendelkezik, fómatoleranciája közepes, átlagos üzemi technológiához jól illeszthető. Regulátor típusú gombaölők használatára – erős betegségnyomás esetén – közepes termésnövekedéssel reagál. Extrém késői vagy mulcsvetésekben is alkalmazható. „Striptill” és direkt vetésű technológiákban is kipróbált. A kelést követően a sorok gyorsan záródnak, gyomelnyomó képessége átlag feletti.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!