Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdés esetén keressen minket bizalommal:

+36 30/600 3428, agrooutlet@agrooutlet.hu

Repce - Granos

Kiváó tarlórépa sárgaság vírussal szembeni ellenálló képesség.
Csávázás
Initio
Kiszerelés (KG)
9
Gyártó
KWS
Kultúra
Repce
Kiszerelés (szem)
1 500 000
Részletek
A KWS Granos 2021-ben megszerezte Állami elismerését Magyarországon. Kiváló alkalmazkodó képessége a termőhelyi viszonyokhoz és termés stabilitása eredményeképp a hazai repcetermesztés nélkülözhetetlen eleme lehet. Extenzív technológiai szint mellett is sikeresen termeszthető.

Őszi fejlődési erélye intenzív, igaz ez a föld feletti részekre és a gyökérrendszerre is. Ennek köszönhetően szárazságtűrése, télállósága és regenerálódóképessége is kimagasló. Kiváló víz és tápanyag hasznosító képessége révén a kedvezőtlen időszakokat is átvészeli, biztosítva ezzel a magasabb termés elérését.

Beltartalmi eredményei is magas értéket képviselnek. Olajtermése a 108%-ot is meghaladta a NÉBIH fajtaösszehasonlító kísérleteiben a 2020-as évben.

Rlm7-es génnel rendelkezik, ami a repce fómás szárrák és levélfoltosság betegséggel (Phoma lingam) szemben biztosítja a védelmet.

A repce fehérpenészes rothadása (Sclerotinia sclerotiorum) betegséggel szemben magas ellenállósággal rendelkezik. Az egyre változékonyabb időjárás hatására felértékelődik azon hibridek megítélése, melyek magas kipergés ellenálló képességgel rendelkeznek.

A KWS Granos hibriddel jelentősen mérsékelhető a betakarítást megelőző szem kipergésből adódó termés veszteség. A KWS Granos hibridünk is elérhető a KWS által kifejlesztett új mikroelemeket is tartalmazó tápanyag csávázószerrel.

Az INITIO egy egyedülálló vetőmag csávázószer, amely biztosítja a növények gyors és erőteljes kezdeti fejlődését, valamint a betegségekkel szembeni védelmét.
Adatok
Cikkszám
gm-391971
Tömeg
9 kg/zsák
Felhasználási javaslat
Jól adaptálható a kitettebb (aszály sújtotta) régiókba. Rugalmas tőszám optimum 35-40 növény/m2.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!